Мерцедесот во гаража долу, Македонија во загради горе

by Фокус 18:30
18:30

Сега уште фали и еден камп на ДУИ внатре во Владата, за случајно да не му текне на некој внатре или надвор од земјата да побара оставка и од нив.

Скраја било, што би се рекло, па по толку ужаси, разорувања и смрт, овие го надминаа и опонентот од ДПА-Интерпрометска, кој изразуваше верност до смрт.

- Advertisements -

Овие од ДУИ изгледа се заветиле на верност и по смрт. И, навистина, ако единствените опции на Ахмети и дружината им останале: или во влада или на клада, немаат многу избор, освен да кампуваат и тие.

Ама внатре во Владата.

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”