Маријуана „Биг Зоран“ 2

by fokus 14:42
14:42

Ако нема закон за извоз на цвет, тогаш да легализираме дома „пушење“ и, ете го, решен проблемот на Заев со вишок марихуана!

Таа пазарџиска глава за сѐ ќе најде решение по принципот Ол Ин. „Вдахновено“ нема што. Зоран Заев, чие презиме стои зад огромен број лиценцирани одгледувачи на марихуана, по пропаста на идејата за извоз и дил со Биг Мајк, сега сака домашен пласман на тоа што му остана од дрогата за рекреативни цели

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК