Лошите вести од ВМРО-ДПМНЕ поминуваат како тарабука да чука

by fokus 14:46
14:46

Ако опозицијата од петни жили со речиси сите средства опиња да го сопре функционирањето на државата, има некои други што се уште позаинтересирани таквото нешто да не го допуштат, и тоа од петни жили – и решиле државните институции да функционираат со полн капацитет, па нека е тоа и онлајн

Пишува
Ана ПАНОВСКА

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК