Мала Речица на сузите не им веруе

by fokus 14:02
14:02

Пастиру, Артан вика не може ти да бидеш премиер, а не може ни другиот Никола Мистер Бин, го отерал Дитмир Бушати у мајчината, дека ни се мешал во криминалот, пардон, во внатрешните работи на Македонија, па Еди Рама не можел да го свари. Шо праиме сеа?

Пастирот го гледа бледо, со телешки поглед и гракнува. Добро бе, јазикот им го дадовме, двојазично до балчак ни го свирнаа, буџетот го преполовивме за да кркаат и они мрсно, мандатот на СЈО ќе си го изгласаат барабар со Заев, Бате Саше екстра ги кешираше, а сега и друг пуемиеу бараат?

- Advertisements -

Сега ли најдоа у пет до дванаесет племе им ибам..!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”