Вистинските криминалци на слобода, бремена жена во затвор!?

by fokus 13:56
13:56

Македонските судови одложуваат рочишта и ги развлекуваат судењата на државните функционери, но кога станува збор за обичните граѓани, за нив правдата е брза.

И додека чекаме дали ограбувачите на македонските народни пари ќе ги стигне правдата, на бремена жена и мајка на три деца ѝ се закануваат три месеци во затворските ќелии.

- Advertisements -

Тие изгледа се проектирани само за македонските граѓани, а не и за македонските политичари

Пишува
Катерина СМИЛЕВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”