Македонија со ВМРО ги губи сите битки!

by Фокус 10:25
10:25

Откако ВМРО-ДПМНЕ со перфидната квазипатриотска игра освои добар дел од наклоноста на овој народ, си се виде премногу јак, силен, недопирлив.

Си се замисли дека му се може баш сè.

- Advertisements -

Од сите пори на неговиот расипан организам излезе една таква разурнувачка омраза спрема асномска Македонија, која веќе не можеше да се камуфлира. ВМРО-ДПМНЕ тргна во темелно уништување на сите материјални докази за постоењето на таа Македонија пред Груевски.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”