Македонија го преживеа четвртокот, крај или почеток?!

by fokus 15:18
15:18

И да се знае, никој таа вечер не ја зеде Македонија, само сите ние ја вративме во слобода и нормалност.

Насилство претпоставувам дека веќе ќе нема, од тој ден и натаму може само внатре кај ДПМНЕ да има, таму каде има многу прашања од таа вечер и каде се потребни неопходни одговори ако сакаат да имаат каква било иднина.

- Advertisements -

Груевски и кликата таа вечер се поразени и сега секој ден сѐ повеќе ќе има луѓе кои ќе увидат дека тој негов пораз не е нужен и нивен.

Прво во коалицијата, па потоа и внатре во партијата и фамилијата

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”