Никола, никогаш повеќе!

by fokus 14:31
14:31

Груевски не може да се соочи и со фактот дека можеби друг ќе успее да направи влада. Тоа е далеку од неговиот ум. Затоа сака да има и нови избори!

Е, за тоа ќе почека. СУС! Прво да си ја заврши работата Иванов.

- Advertisements -

Да му го додели мандатот на Заев, па откако тој ќе направи влада и ќе помине доволно време за да се стабилизира државата, таа влада ќе организира нови фер и демократски избори.

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”