Лавината што ќе го збрише Груевски

by fokus 14:06
14:06

Додека сите чмаеме и се препелкаме во тоа мртвило, една огромна лавина злокобно нè дебне. Забрзано се окрупнува, а и времето за неа забрзано работи и се ближи моментот кога таа со сета разорна сила ќе се струполи врз Македонија.

Набргу ќе имаме блиска средба со нашата ЕКОНОМИЈА, лавината којашто ќе го збрише и Груевски, и Пржино, и работници и пензионери, и администрација и социјалци

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”