Криптоденарот е далеку, но регулацијата мора да дојде бргу!

by fokus 14:35
14:35

Србија го регулираше тргувањето со криптовалути, а Македонија сѐ уште се мисли. Во меѓувреме, немањето правила на игра го користат тие што прават измами, а страдаат граѓаните.

Со регулирањето на овој пазар ќе добијат сите, вклучително и државата

- Advertisements -

Пишува
Катерина СМИЛЕВА БОЖИНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК