Никола Пановски: Со пропишувањето „сумамед“ во токсични дози се прави кривично дело

by fokus 14:29
14:29

Пановски е професор на Институтот за микробиологија и поранешен директор на Фондот за здравство. Тој во интервју за „Фокус“ објаснува кои се причините за алармантните црни статистики на починати пациенти од ковид 19, како властите потфрлија во справувањето со ковид пандемијата, зошто Македонија нема официјални протоколи за лекување на корона вирусот и како пациентите се трујат со антибиотици…

Разговараше
Ирена МУЛАЧКА

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК