Криминалците го трчаат почесниот круг

by fokus 13:06
13:06

Секој граѓанин треба да биде свесен дека патот до преобразбата на државата во просперитетно и богато општество реално е далеку, но важно е што сонцето на слободата ќе изгрее и ќе можеме да зачекориме по тој пат со порака: ова зло никогаш повеќе да не се повтори.

Ние, граѓаните, немаме друг избор, освен да мислиме на иднината, својата лична, но и нашата заедничка иднина.

- Advertisements -

А до тогаш, да ги оставиме криминалците да го истрчаат својот последен почесен круг, затоа што в понеделник веќе ќе бидат минато.

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”