Збогум, дечки!

by fokus 13:12
13:12

Груевски задутре ќе биде ничкосан. Никогаш не сум била посигурна во тоа, бидејќи две години акумулираното незадоволство, гнев и револт од мафиотската орда, ќе се канализира на единствениот природен, логичен и вообичаен начин.

Со гласање против злото. Со тоа завршува и мојот ангажман како хроничар на едно волнено време, оставајќи зад себе 140 колумни на мојот фејсбук-ѕид, како и триесетина аналитички коментари во „Фокус“.

- Advertisements -

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”