Крај на ноќниот кошмар наречен груевизација!

by fokus 14:58
14:58

Заев сега треба да се покаже  храбар и одлучен, ама и дебело прониклив во изборот на кадрите. Да не му се потпикне некој сматок како онаа Солза Грчева, пратеничката, исклештена до него на фотографијата на влезот од Собранието пред конституирањето на тогашниот парламент.

Чиниш, в раце ќе го крене, небаре е спремна нозете да му ги бакнува! Ама не било „за кого е речено, туку за кого е печено“.

- Advertisements -

Па, така, Грчева, како печена кокошка си падна на тацната на Груевски, кој со неговата верна дружина си ја изеде за појадок.

Значи, такви „утки“ се недозволиви, од страната на Заев, мислам!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”