Котила

by fokus 13:16
13:16

Еднодеценискиот дијаболичен амбиент окоти и изроди голем дел душички од плебсот да се однесуваат лакејски кон власта и нејзините лудории.

Продавајќи ја душата на ѓаволот, нивната состојба на умот доби стокхолмски синдром, па животот им се сведе на зближување и на емоционално врзување со киднаперите и оправдување на нивните постапки

- Advertisements -

Пишува
д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”