Евробесилка

by fokus 13:14
13:14

Во услови кога светската каматна стапка е нула, земањето на кредит со 5 отсто е велепредавство, а уште поголем злостор е така скапите кредити да се потрошат на реализација на налудничавите проекти замислени во главата на одлепениот лидер, а поддржани само од експертското мислење на бајачката.

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”