Копилињата на мама Јуци

by fokus 14:37
14:37

Другар Заев, ти немаш работа со обивачи на трафики и дрвокрадци, туку со многу опасни луѓе. И ти многу добро знаеш колку се опасни. Ги виде на дело во Собранието.

Те нападнаа со намера да те убијат.

- Advertisements -

Што мислиш, постои некој политички договор кој ќе ги спречи делото да го повторат? Ѓинѓиќ го најави својот атентат пред да се случи зашто беше свесен дека со неговото колебање, веднаш и сурово да расчисти со подземјето инсталирано во државните институции, си потпиша смртна пресуда.

Сега ти и твоите ја правите истата грешка

Пишува
Сашо ТАСЕВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”