Колку што риба може да се удави во вода, толку и оваа власт може да биде соборена со вадење афери!

by Фокус 19:45
19:45

СДСМ е пред загатка за која не само што нема решение, туку се чини дека нејзините водечки луѓе не се ни свесни дека е суштината на проблемот пред кој се исправени.

Зашто, да се обидеш да ја собориш власта на Груевски со вадење афери кои неоспорно ќе докажат колку е таа власт корумпирана, како местела избори, како ги предала и продала македонските национални интереси, е идентично залуден труд како трудот вложен при обидот во вода да фрлиш риба, да не ѝ даваш да излезе на суво, цело време очекувајќи таа да се удави.

- Advertisements -

Пишува
Нено БОГДАН

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”