Кој за што слови, ДУИ зборува за гласови

by fokus 15:17
15:17

Зад потребата на ДУИ да изустат три-четири реакции за гласовите на Албанците и СДСМ, за само два дена и тоа на највисоко ниво, од претседател на партијата, преку претседател на изборниот штаб, се кријат други маки.

Првата е нешто што веќе неповратно им нанело штета во глумењето нормална политичка партија, а тоа е дека отворањето на вратите на СДСМ за Албанци значеше затворање на вратите за нив

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”