Кловновски настапи на Панчевски

by fokus 15:20
15:20

Панчевски можеби ќе ме обвини мене дека јас сум влијаел врз него да почне да гради дивоградба или да влијае врз судијата да преземе незаконски дејствија.

А што се однесува до депресијата од која наводно сум се лечел, морам да кажам дека ваквите кловновски јавни настапи на Панчевски толку ме засмејуваат, што воопшто и не ја чувствувам

- Advertisements -

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ