Груевизмот треба да се сотре во корен

by fokus 15:13
15:13

Груевски не смее веќе да си замине! Имаше шанса пред две години доброволно, тивко, без ѓурултија, со наведната глава да си замине, со оглед на тоа што и самиот знаел што сè има правено, и тоа во време кога народецов не ни сонуваше дека до таа мера можело да се краде, од избори до плацови.

Не! Тој на 11 декември мора да биде избркан, истуркан, исклоцан, исплукан…

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”