Кој треба да (не) се плаши од појавата на проруска партија во Македонија?

by fokus 13:44
13:44

Ако новата партија ја формира Кремљ, тогаш од неа и Македонија би можела да има полза. Ако нашиве политичари одиграат мудро.

Во смисла, ајде не нѐ терајте да менуваме име, нема време за тоа, туку внесете нѐ во НАТО веднаш, оти Русите веќе дојдоа!

- Advertisements -

Ако руската мечка одлучи да заигра кај нас, значи не треба да се плашиме, туку на разиграната мечка треба да ѝ ја засвириме нашата песна, за да одигра на крајот за нашиот интерес

Пишува
Нено БОГДАН

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”