Коитус со ежот

by fokus

Најголемиот дел од народот го занемарува фактот дека првобитното име на изворната мафија било Систем поради строгите принципи за заштита на механизмите на функционирање.

Владејачките партии дејствуваат според тој принцип. Второто име било Комисија заради сокривање на нелегалните дејности

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК