Да се подготвиме за забрзување на историјата

by fokus

Мислам дека руската агресија врз Украина, која предизвика досега невидена воена и економска солидарност меѓу европските држави, може да се пресликува и во процесот на пристапување кон ЕУ.

Планот Украина да почне забрзан процес на интеграција во ЕУ ќе оди паралелно со забрзувањето и на Балканот

Пишува
Денко МАЛЕСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК