Ако Мицкоски не научи да „плива“, ќе потоне како Каракачанов и Шешељ!

by fokus

Не знам за која сламка ќе се фати ВМРО-ДПМНЕ ако пропаднат преговорите со Европската Унија, баш поради нивната задртост и кочење на сите процеси што Македонија мора да ги истера ако сака да види некаков напредок и некаква благосостојба за своите граѓани

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК