Кога си во дупка веднаш престани да копаш

by fokus 14:25
14:25

Решението никогаш не е подлабоко во дупката.

Мора да се излезе од неа и прво треба да се фатат и да се изолираат пироманите, кои сега масовно се префрлиле на работа меѓу пожарникарите, а сѐ уште сите имаат кибрит во џебот и палат ли, палат.

- Advertisements -

Додека гори насекаде, по цел ден викаат: фатете ги потпалувачите!

Пишува
Ерол РИЗАОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”