Клиентелистички оргии

by Фокус 17:00
17:00

Мислам дека онака фројдовски се издаде Груевски, дека самиот е подготвен по секоја цена, со измама да ја држи власта.

Оти ако не е на власт, неговиот патос ќе биде ужасен.

- Advertisements -

Зошто инаку, со двојно повисок рејтинг, барем според анкетата на ИРИ, да не го отстапи премиерското место неколку месеци пред избори на друго „човече“!?

Па, така ќе го патосира со нок даун Заев за век и веков!

Од што има уплав?

Да не се плаши од дузина „заштитени сведоци“ кои, ако дојде до фајронт за клинтелстичките оргии, кога нема да биде премиер, веќе се пријавени да пропеат!?

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”