Ќе ни биде ли среќна новата 2022 година!?

by fokus 23:34
23:34

На најголем број од граѓаните им е преку глава од „Едно општество за сите“, кое на крај стана општество за никој.

Од веќе видената „Нова иднина“, која, ако се реализира, ќе ја врати државата во најдобрите времиња на институционалниот криминал; исто како што сака лажно да се претстави свежо зелено обоениот утилитаризам

- Advertisements -

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК