Чалам

by fokus 23:09
23:09

Постои нешто во гардот на обвинетите за криминал и корупција, идентично со држењето на функционерите без стручност, а тоа е несфатливата гордост.

Ако над глава ти стои пресуда за тешки кражби, не треба ли погледот да ти биде надолу пред новинарите, додека чекориш кон автомобилот или влезот во судницата?

- Advertisements -

Пишува
Линдита КАДРИУ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК