Ќе летне Лидија за магариња и за фризерница, а милиони непречено ќе течат

by fokus 13:47
13:47

Така летнаа и Катица Јанева, летна и Фросина Ременски, па која со молк, која со повеќе храброст се спротивставува на одлуката да биде жртва, но изворот и заштитникот на сиот криминал сѐ уште го чуваат. Страв?

Мошне веројатно и воопшто не е чудно. Јасно дека никој ништо во таа Мафија не прави без Заев да дозволи

- Advertisements -

Пишува
Наум СТОИЛКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК