За опозицијата – колку полошо, толку подобро

by fokus 13:49
13:49

ВМРО-ДПМНЕ можеби имаше друга намера кога ја отвори аферата „Рекет“ , но го пропушти возот кога можеше да удри по барем една афера од нивно време.

Ај, што не удри, не удри! Барем потоа вербално да се оградеше и да се дистанцираше од носителите на тие недела поради кои тие уште долго на реверот, место лавчето, ќе си го носат петното од тие дејанија

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК