Ќе има ли одново влада на „Ганс енд роузис“ на Косово?

by fokus 15:12
15:12

Засега нема релевантни истражувања од кои би можело да се заклучи какви ќе бидат резултатите од изборите на Косово.

Но, можно е да се повторат резултатите од изборите во 2014 година и партиите да бидат принудени како и досега, да прават еден вид широки коалиции за составување влада, каква што беше и досегашната.

- Advertisements -

Но, и тоа нема да биде лесно

Пишува
Ѓорѓи СПАСОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”