Каква влада сакаме, а каква ќе добиеме

by fokus 14:33
14:33

Зоран Заев и политичките лидери што го добија мандатот од над 700.000 граѓани и ја презедоа одговорноста да управуваат со државата во еден ваков историски значаен момент по бескрвна војна на уривање на режимот на Груевски имаат голема обврска, одговорност, но и шанса да успеат ако цврсто го договорат најважното храбро да тргнат во остварување на петте клучни работи за иднината на Македонија, кои никогаш не се остварени

Пишува
Ерол РИЗАОВ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”