Каква бомба ќе активира Заев?

by Фокус 10:27
10:27

Лидерот на опозицијата ја крена високо летвичката, па јавноста од СДСМ очекува афера за криминал во врвовите на власта многу потазе и многу поачик од оној во „Македонска банка“ и барем исто онолку драматичен колку и „Големото уво“ што своевремено го откри Црвенковски.

Овојпат ќе биде важна содржината на откритијата, доказите, аудио, видеоснимките, документите, сведоштвата за договарање изборни местенки, за криминални зделки, за корупција во владиниот и партискиот врв…

- Advertisements -

И ќе биде уште поважно тие да бидат јасни, недвосмислени и несоборливи!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”