Деца без родител(и)!

by Фокус 10:20
10:20

Фактот што Сашо Мијалков обнароди дека шесте илјади евра од фокусовци ќе ги донирал за Домот на деца без родители, потврди дека не му значат 6 илјадарки, туку ФОКУС да згасне.

Да биде казнет.

- Advertisements -

А кога моќникот од ваков ранг ќе ви се намерачи, тогаш ѓаволот ја однел шегата. Тешко дека ќе се задоволи само со „хуманитарноста“.  Уште повеќе и уште потраорно – две деца поврзани за брендот „Фокус“, кои останаа без еден родител, а уште не знаат како и зошто, треба сега да страдаат за оние без родители.

Упс, се автоцензурирам!!!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”