Како ќе ги активираше Заев бомбите ако Груевски подлегнеше на „уцената“!?

by Фокус 13:05
13:05

Никогаш не ќе помислев дека за нешто што воопшто би можел да го направи Груевски би дошла во ситуација да му искажам длабока благодарност како за тој потег лани, кога тремосано и подисплашено му одговори на лицето З.З., божем е овој Лила од „Сè или нешто“: „Понудата не важи“!

И среќа наша и среќа за Македонија што таа политичка епизода така заврши. „Благодарение“ на тоа што Груевски не подлегна на „уцената“ од Заев, тиквата конечно пукна и Македонија се соочи со целиот гнилеж на системот однатре.

- Advertisements -

Пишува
Ана ПАНОВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”