Четирите столба на груевистичкиот срам

by Фокус 13:08
13:08

Кога груевизмот неизбежно ќе се стрмоглави во бездната што сам си ја ископа, ќе останеме ние – Граѓаните на Шарената револуција и Народот на режимот.

И ќе треба да се погледнеме в очи. А бидејќи некои работи отидоа предалеку, немам намера да бидам добар христијанин зашто немам трет образ за шлаканици, сакам да ги потсетам четирите столба на груевистичкиот срам, дека нема да им го заборавам стореното.

- Advertisements -

Не заради некаква прошка во смисла – прости им Господи не знаат што прават, туку заради тоа што дозволија да бидат алатка, предмет и оружје на една злосторничка организација, која свесно, промислено и плански ја девастираше нашата и нивна држава.

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”