Како Диме Спасов успеал да им избега на полицајците!?

by fokus 13:14
13:14

Изминатиот викенд сите се забавуваа со ноќното патешествие на заменик-министерот Спасов, кој откако удри во два автомобила, ѝ избега на полицијата, а потоа друг се пријави наместо него да ја преземе вината.

Но, работата е далеку од смешна.

- Advertisements -

Главниот сомнеж е дали Спасов избега за да скрие дека бил пијан? И како полицајците му дозволиле да избега?

На сите им е јасно доколку наместо него бегаше некој „обичен“ граѓанин, не само што ќе го фатеа, туку и ќе го искршеа од ќотек!

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”