Каде и да се заврти, Катица му е зад грбот!

by Фокус 11:12
11:12

Пастирот, всушност, би сакал изборите и изборните резултати да се вмешаат во работата на специјалната обвинителка, а не обратно.

Е тоа, мало морген. Зашто се надева дека ДПМНЕ, сепак, ќе победи на изборите. Па, што? Дотолку полошо за Груевски – во апс ќе треба да заврши од „своите“.

- Advertisements -

Всушност, премиерот не може да избега од маѓепсаниот круг на одговорноста.

Ако досега не го стигна моралната, зашто има ѓон-образ, тука е политичката, на изборите во април.

Ако некако му успее да избега и од неа, нема да куртули од кривичната

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”