Јавноста ќе се шокира кога ќе види кој од Фамилијата јавно ќе сведочи против Груевски!

by fokus 13:48
13:48

Откако СЈО го испочитува рокот од 18 месеци и поднесе 17 обвиненија, сега на потег се судиите во Кривичниот суд, кои треба најпрвин да ги оценат обвиненијата.

Во зависност од нивната оценка, ќе биде познато кои предмети ќе влезат во судница и ќе добијат завршница, а кои ќе запрат тука.

- Advertisements -

СЈО тврди дека обезбедиле доволно докази за поткрепа на обвиненијата, а како што неофицијално дознаваме, имаат и доволно сведоци, и тоа од блиското опкружување на осомничените, кои се спремни да откријат сѐ

Пишува
Валентина ВУРМО

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”