Јавно обраќање до Пешевски и до Поповски

by fokus 12:50
12:50

Владо, те молам, кажи ми каква е твојата проценка за оправданоста на Панорамското тркало среде Вардар за 20 милиони евра и мајмунската градина во Цркводром, во услови кога парите за нив ги обезбедуваме со задолжување со 6 отсто камата?

Дали Никола на Европскиот колеџ за правото на ЕУ учеше дека треба да се биде полтрон и вечен послушник на забеганиот лидер?

- Advertisements -

Стасува ли платата и привилегиите што ги имаш, да ти го искомпензира чувството дека учествуваш активно во систематско уништување на твојот народ?

Пишува
Александар ТОРТЕВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”