Избори се ближат, средства не се избираат

by Фокус 19:25
19:25

Оној што еднаш в раце ја грабнал власта, тешко дека ќе може да ја пушти без притоа да ги искористи сите можни најразлични средства за да го задржи гласачкото тело. Избори како избори, тие се менуваат, но методите се исти!

Пишува
Мери ЈОРДАНОВСКА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.