Колку е поубав животот без А1 телевизија!

by Фокус 19:20
19:20

Од митинзите на опозицијата, Пендаровски и Заев се слушаат како да говорат од тунел. Ма, важно ли е што воопшто говорат тие „предавници“, кога таму нема народ! На екраните зјаат празни плоштади додека беседи Пендаровски, нема ниту тројца кога Заев „блуе невистини“. Пендаровски нешто шушка на микрофонот, како да се обидува да фати некој случаен минувач загледан во излозите од продавниците. Тажна ТВ слика што ни ја навредува интелигенцијата. Сталин да им позавиди на монтировката!

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.