Инвалидизирана национална свест

by Фокус 20:00
20:00

Денешниот патриотизам во интерпретација на ВМРО-ДПМНЕ има основа во опојните, но празни соништа на значајна група наши интелектуалци и експерти.

Некои од нив, од инвалидизирано знаење или тотално незнаење, некои други од нив – без оглед на знаењето, заради пари и привилегии му наметнуваат инвалидизирана национална свест на македонскиот народ и упорно го водат кон пораз.

- Advertisements -

Пишува
Стојан АНДОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”