Има ли иднина Македонија?

by fokus 15:25
15:25

Граѓаните од новата власт, реално или нереално, очекуваат многу. Овојпат носителите на власта, наместо привилегии во материјално- финансиска и статусна смисла, можат да очекуваат само критики и повик за одговорност.

Граѓаните се премногу напатени од „лудоста“ на претходната власт за да имаат трпение и време да толерираат слични „излети“ и политички лудории од новата власт.

- Advertisements -

Пишува
д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”