Идиоти

by fokus 14:29
14:29

Да се фалите дека во времето на своето десетгодишно владеење државата сте ја направиле рајска градина во која цветаат рози, луѓето се бескрајно среќни, а птиците пеат за славата на „лидерот“, е знак, не само на вашиот идиотизам, туку и на верувањето дека и сите останати во државата се идиоти колку и самите вие.

Идиотска визура на целосен идиот.

- Advertisements -

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”