И со Иванов на помош, Груевски нема да победи!

by fokus 14:30
14:30

Тешко се кинат, ама полека и постепено распукуваат дебелите и груби јажиња со кои диктаторскиот режим на Фамилијарните мафии на Македонија и на поголемиот дел од македонските граѓани силно им ја стегаше главата.

Дури и на децата. Да не можат да дишат, да гледаат, да слушаат, да јадат, да се смеат, да се радуваат, да мислат… Едноставно, да живеат.

- Advertisements -

Кај да е, конечно и ќе се скинат. Ќе ги снема. Лузните, тегобите и траумите уште долго ќе останат и ќе се чувствуваат. Сепак, ако дојде, а мора да дојде – животот секогаш победува

Пишува
Александар ДИМИТРОВ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”