Horror state

by fokus

Продуцираа студиски случај за „македонскиот Аушвиц“, со паралелен увоз на лекови произведени по ИСИЛ рецепт во Сирија и монструозна крим-шема со контрабанда на цитостатици во Клиниката за онкологија.

Менгеле би им завидел, ама октроираниот премиер држи надреални експликации за „мултипартиски, мултиетнички и мултикултурен криминал“

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК