Криминалот и корупцијата како државна религија

by fokus

Каков избор имаат граѓаните во „оваа држава“? Да се иселат, да умрат или да почнат да се борат. Навреме треба психолошки да се подготват дека и по смената на актуелната власт, речиси ништо значајно нема да се промени

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК