Грујобраните ќе ни ја изгубат државата

by fokus 15:26
15:26

Или окончувањето на клинч состојбата ќе биде преку некакво вклучување на публиката, што може да се случи со некоја граѓанска иницијатива за покренување избори во некои локални единици или со возвраќање на некоја од секојдневните провокации од страна на тврдокорните грујобрани.

Лошото во последното сценарио е дека при ваква ситуација не завршува само клинчот, туку и целиот меч, а во нашиот случај и државата.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”